Social media uitbesteden

Services

Social media uitbesteden

Denkt u erover om uw social media onderhoud uit te besteden vanwege gebrek aan tijd en/of kennis? Dan neem ik dit graag voor u uit handen, op afstand of op locatie, voor langere tijd of voor nét dat zetje in de juiste richting.

Zowel privé als zakelijk is social media een wezenlijk onderdeel van ons leven. We checken even snel dat nieuwe restaurant op Facebook en plaatsen op LinkedIn foto’s van een zojuist gerealiseerd project. Het onderhoud van social media vergt tijd en kennis, maar het is vooral heel leuk! Althans, als je het aan mij vraagt 🙂 Voor ondernemers kan het tijdrovend en kostbaar zijn om social media zelf te onderhouden. 

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS

MAB Media marketingbureau communicatiebureau Brielle Amanda de Bruin Wiegman

hoe?

Werkwijze social media uitbesteden

1. Strategiebepaling

Wie, wat, waarom en hoe? De eerste stap! Gezamenlijk bepalen we hoe we de social media kanalen optimaal voor uw bedrijf kunnen inzetten.

2. Opzetten en optimaliseren

Ik maak de social media kanalen aan en/of optimaliseer de huidige kanalen qua indeling, beeld en tekst. Let's work the magic!

3. Contentcreatie en Engagement

Op strategische tijden creëer en plaats ik content op de social media kanalen en reageer ik op eventuele comments.

4. Statistieken

Periodiek ontvangt u een rapportage met de resultaten. Hoe ver zijn we met de doelen, waar kunnen we verbeteren? Meten is weten!

Prijzen

Social media uitbesteden pakketten

Precies weten waar u aan toe bent voor een langere periode wanneer u social media uitbesteedt? Vanaf 3, 6, 9 of 12 maanden kan ik u zeer aantrekkelijke tarieven bieden. Bekijk onderstaande pakketten eens die in de meeste gevallen voldoende zijn om uw social media kanalen een flinke boost te geven!

Past een langere periode niet binnen uw budget of leent het project er zich niet voor? Geen probleem! Ik maak graag een offerte voor u op maat. Voor elke vraag is een passend antwoord.

BRONS

€300

PER MAAND

ex btw

ZILVER

€560

per maand

ex btw

GOUD

€720

PER MAAND

ex btw

Afspraak inplannen?