Copywriting

Service

Copywriting

Een freelance tekstschrijver/copywriter kan veel werk uit handen nemen. U gooit als het ware uw schrijfopdracht over de schutting en de rest volgt vanzelf binnen de afgesproken deadline. Iemand nodig voor het schrijven van websiteteksten, blogs of misschien wel voor een promotionele brochure? Ik weet er wel raad mee 😉 

Een boodschap via tekst overbrengen terwijl je de lezer blijft boeien: het is een vak apart. De kunst van het schrijven is vaak het schrappen, zegt men wel eens. Je beperken tot de essentie, maar wel een meerwaarde voor je lezer creëren. Dat is mijn vak!

Van een creatieve blog met zelfgemaakte foto’s tot een aansprekende (SEO) websitetekst om meer leads te genereren. Mijn toetsenbord en ik staan tot uw beschikking, voor een enkele opdracht of voor een langdurige samenwerking.

Copywriter tekstschrijver blogger

hoe?

Werkwijze

1. Doel(groep)

Wat wilt u communiceren en voor wie? Gezamenlijk bepalen we de insteek van de schrijfopdracht(en).

2. Planning en Contentkalender

We laten niets aan het toeval over. De opdrachten worden gepland.

3. Schrijven en controle

Het geluid van contentcreatie: 10 tikkende vingers vlammen over het toetsenbord! U krijgt de geschreven tekst ter controle toegestuurd.

4. Oplevering en publicatie

Als alles naar wens is, ontvangt u de definitieve tekst of de geschreven tekst wordt voor u ingepland en gepubliceerd.

Prijzen

Pakketten

Precies weten waar u aan toe bent voor een langere periode aan schrijfopdrachten? Vanaf 3, 6, 9 of 12 maanden kan ik u zeer aantrekkelijke tarieven bieden. Bekijk onderstaande pakketten eens.

Past een langere periode niet binnen uw budget of leent het project er zich niet voor? Geen probleem! Ik maak graag een offerte voor u op maat. Voor elke vraag is een passend antwoord.

BRONS

€190

PER MAAND

ex btw

ZILVER

€380

per maand

ex btw

GOUD

€580

PER MAAND

ex btw

Afspraak inplannen?