Projecten

Social media onderhoud woonproject Nieuwe Rede in Leimuiden

SOCIAL MEDIA | FACEBOOK | INSTAGRAM

Social media onderhoud woonproject Nieuwe Rede in Leimuiden door MAB Media

Waterrijk wonen in Leimuiden

Al sinds 2018 werkt MAB Media in opdracht van Vibu Projectontwikkeling B.V. aan de online zichtbaarheid van het mooie woonproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Die unieke aspecten van dit woonproject spelen daarbij een belangrijke rol. Zo worden er niet alleen 80 verschillende koopwoningen gerealiseerd (vrijstaand en twee-onder-een-kap), ook de ligging van deze woningen is buitengewoon: middenin het groen en omgeven door water. Oftewel: waterrijk wonen in Leimuiden, de nieuwe thuishaven waar je helemaal tot rust kunt komen! Tel daarbij de eigen aanlegplaats, diepe tuinen en duurzame bouw bij op en je weet 110% zeker dat je met een meer dan uniek woonproject te maken hebt. Iets waar MAB Media al vanaf het begin af aan bij betrokken is.

Social media beheer vastgoedproject

Het social media onderhoud voor Nieuwe Rede omvat het bedenken, creëren en plaatsen van berichten op Facebook en Instagram. Daarbij zijn mooie beelden en pakkende teksten die een emotie weten te raken erg belangrijk. De tone-of-voice verschilt per fase in de ontwikkeling. Zo is bewust de keuze gemaakt om eerst te starten met het informeren, amuseren en enthousiasmeren van betrokkenen en mogelijk geïnteresseerden. We willen de aandacht van alle belangstellenden vanaf het eerste moment tot de uiteindelijke oplevering van de koopwoningen blijven vasthouden. De juiste berichtfrequentie en de inhoud daarvan bepalen of we de aandacht vast blijven houden. De focus lag hierbij eerst op het delen van informatie over woonproject Nieuwe Rede waaronder, onder andere:

  • de eerste woningschetsen
  • voortgang van de bouw
  • mogelijkheden van de omgeving
  • USP’s van het woonproject
  • inschrijfmogelijkheden op www.nieuwerede.nl
  • berichtgeving over verkoopevenementen

De verschillende berichten op zowel Facebook als Instagram werden daarbij altijd afgestemd met de opdrachtgever en overzichtelijk geregistreerd in de contentkalender. Door het gebruik van de contentkalender konden ook andere communicatiemiddelen zoals de digitale nieuwsbrief worden verweven in de marketingstrategie.

Toen de eerste 13 woningen in de verkoop kwamen (juni 2020), werd de tone-of-voice meer activerend en overtuigend. Het werven van potentiële kopers werd belangrijk, maar het blijven geven van waarde in de berichten ook. Dit woonproject is veel meer dan een salespraatje, het is een reis. Zowel voor de potentiële kopers als voor de ontwikkelaar van het woonproject. Die reis, die beleving proberen we ook vandaag de dag nog over te brengen via social media. Door gebruik te maken van de juiste #hashtags, prikkelende teksten en mooi beeldmateriaal zetten we koers naar de realisatie van een thuishaven voor iedereen. 

Voorbeelden social media berichten Nieuwe Rede

Afspraak inplannen?