Projecten

Optimalisatie en herstylen website voor Mapema.nl

HUISSTIJL | WEBSITE | DRUKWERK

MAB Media project Mapema Optimalisatie en herstellen website ontwikkeling

Een nieuw bedrijf, een nieuwe uitdaging! Deze ondernemer laat het ondernemersbloed sneller stromen als hij vol enthousiasme vertelt over zijn nieuwe plannen voor mapema.nl, maar daarvoor is wel ‘even’ een frisse wind nodig. Zo eentje die de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ weet te zetten met de juiste beelden en de juiste tone-of-voice. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren en dus ging ik aan de slag met het herstylen van de bestaande website en het herschrijven van de websiteteksten (met oog voor SEO). 

Waar het eerst een website zonder herkenning, karakter en duidelijk doel was, staat er nu een website die alom versterkend werkt. Voor de bezoekers, voor de opdrachtgever en voor zijn business. Tekst en beeld sluiten bij elkaar aan en versterken elkaar. De uitstraling past bij de ondernemer en nu de basis gelegd is, maakt hij een vliegende start met zijn nieuwe bedrijf. Mooi dat MAB Media daar onderdeel van mocht zijn!

Inmiddels heeft deze opdrachtgever ook divers drukwerk aan MAB Media uitbesteed, zoals visitekaartjes. En daarbij is het zeker niet gebleven! Momenteel werken we hard aan de promotie van Mapema via LinkedIn. Het resultaat? De eerste aanvragen zijn binnen! 💪

Afspraak inplannen?