Projecten

Ontwikkeling bureaukalender Merwestaal

HUISSTIJL | DRUKWERK | RELATIEGESCHENK

MAB Media Project Merwestaal Bureaukalender 2019

De vonken spatten er bijna vanaf! Iets wat je dagelijks letterlijk ziet in de loods van Merwestaal, de totaalleverancier in staal. Handel, snijden én bewerkingen: alles bevindt zich letterlijk onder één dak. Ze hebben het in de vestigingsplaats Moerdijk allemaal en daar kunnen ze nu – voor de tweede keer – de speciaal op maat gemaakte Merwestaal bureaukalender aan toevoegen.

De eerste versie voor 2018 was een onverwacht groot succes en dat smaakte natuurlijk naar meer. Opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties van Merwestaal vroegen er zelfs om! “Er komt toch wel weer een bureaukalender voor 2019?”. Het is een onmisbaar en gewild item geworden, mede door de handige extra’s die de bureaukalender bevat (waarover ik helaas niets kan verklappen). Geheim van de smit, zullen we maar zeggen. Of, zoals ik ook wel eens grap: een knap ‘staaltje’ werk! 😉

Voor de ontwikkeling heb ik nieuw beeldmateriaal geselecteerd, het design her en der aangepast in samenwerking met een grafisch ontwerper en de gehele productie van de bureaukalender geregeld. Netjes verpakt en geheel volgens planning werden de bureaukalenders afgeleverd op kantoor voor de start van 2019. Dat is nog eens een lekker begin van het nieuwe jaar!

Afspraak inplannen?