Projecten

Nieuwe huisstijl en website voor AM Algemene Dienstverlening

HUISSTIJL | WEBSITE | BEDRIJFSKLEDING

MAB Media Project AM Algemene Dienstverlening nieuwe website en huisstijl

Met meer dan 30 jaar ervaring in de afbouw, renovatie en onderhoud is deze opdrachtgever – AM Algemene Dienstverlening – een echte alleskunner. Alleen bouwen aan een vernieuwde huisstijl en een nieuwe website? Dat paste niet helemaal in de drukke (bouw)planning. De wensen waren duidelijk: zakelijk, pakkend en van deze tijd. 

Daarom hebben we het oude logo in een geheel nieuw jasje gestoken en daarbij een passende huisstijl gebouwd. De fundering was gezet met deze elementen en daarmee konden we doorpakken voor de website in WordPress. Het geraamte kreeg steeds meer vorm en toen we ook de SEO webteksten hadden geschreven, vielen de bouwstenen precies in elkaar. Het resultaat is een professionele en moderne responsive website: samen bouwen we verder! 

Aanvullend heeft MAB Media ook voor deze opdrachtgever werkkleding voorzien van het vernieuwde logo mogen leveren. Zo is alles letterlijk in een nieuw jasje gestoken! Bekijk de nieuwe website via am-diensten.nl.

Bestickering bedrijfswagen

Kijk ‘m eens gaan! 🚚💨De bedrijfswagen van AM Algemene Dienstverlening is een opvallende verschijning, en laat dát nou precies de bedoeling zijn. Opgelet dus bedrijven en particulieren, want deze vakman uit de bouw scheurt door heel Nederland met een bestickering die niet alleen is ontworpen maar ook is aangebracht onder leiding van MAB Media.

Afspraak inplannen?