Projecten

Design logo en website voor Slotenmaker112.nl

Logo | Website | SEO

MAB Media Portfolio project website design en logo ontwerp Slotenmaker112

Synergie. Dat is waar het bij Slotenmaker112 van begin af aan om draaide. Oftewel: teamwork makes the dream work! Precies wat drie zelfstandige Limburgse slotenmakers ook dachten toen ze een (sleutel)gat in de markt zagen door hun specialismen samen te voegen. Je bereikt immers meer samen, dan alleen. Een waarheid als een koe. Voeg daar MAB Media aan toe voor de marketing en je hebt – al zeggen we het zelf – een dreamteam! 😉

De toffe opdracht voor Slotenmaker112 bestond onder andere uit het ontwerpen en bouwen van een (responsive) website die 1, klantenwerving als doel heeft 2, goed in Google en andere zoekmachines te vinden is (stukje SEO) en 3, qua uitstraling clean en pakkend is. Een duidelijk wensenlijstje, dus er was werk aan de winkel! Het creatieve proces van het ontwerpen van een website is één van de leukste dingen om te doen. Van niets naar iets! Nog spannender is het toesturen van de eerste (concept)versie van de website. Hoe zouden ze de website vinden? Hebben we de juiste look & feel gevonden? Bij het toesturen van de (concept)website naar deze drie opdrachtgevers duurde het niet lang of de telefoon rinkelde. Een Whatsappje! “Ziet er professionel en strak uit 👌”. Yes, we zaten op de goede weg!

Toch was er in de tussentijd nog een kleine hindernis te overwinnen. Er was namelijk nog helemaal geen bedrijfsnaam! En dat betekende dus ook geen logo of huisstijl. Een website zonder die elementen is natuurlijk een no-go. Het brainstormen begon en opeens hadden ze ’t: Slotenmaker112! De naam dekt de lading (super snelle service) en hij bekt ook nog eens lekker. Zo gezegd, zo gedaan! De website werd verder uitgewerkt met voldoende en opvallende call-to-actions, het logo werd vormgegeven en ook de teksten werden door MAB Media geschreven. Dat laatste natuurlijk met hier en daar een knipoog, want ook slotenmakers zijn soms echte lolbroeken en die menselijke kant mag best naar voren komen. En hadden ik al gezegd dat deze website is geoptimaliseerd voor SEO? We doen het goed, of we doen het niet 💪 Nog een laatste check en we gingen binnen de gestelde deadline live: jeah! 

Review van Slotenmaker112.nl (via Google Reviews)

MAB Media heeft ons geholpen met het totale plaatje van het ontwerpen van een logo, het uitkiezen van een naam, schrijven van teksten en de website op te richten volgens de SEO eisen. MAB Media was ook verantwoordelijk voor het design van onze website, Amanda heeft mooi werk geleverd wat betreft het creëren van onze website ze heeft niet alleen op de design gelet maar SEO was een belangrijk punt wat steeds een belangrijke rol speelde. Gehele website ziet er strak en netjes uit, en we zijn hier heel erg tevreden mee. Waar ik ook zeer tevreden over ben is dat Amanda veel initiatief toont, ze heeft ons verrast met verschillende ideeën die nu in onze website worden toegepast. We hebben een hele fijne samenwerking gehad met MAB Media en ik zou het iedereen aanraden. Amanda is iemand die goed luistert naar wat er gevraagd wordt, ze is altijd bereikbaar, komt deadlines goed na en staat altijd open voor eventuele veranderingen in de website ondanks de strakke planning. MAB Media bedankt voor de website, we zijn er zeer tevreden mee en we kijken uit naar onze samenwerking voor toekomstige projecten.

Yassine Camel
Eigenaar Slotenmaker112.nl
Mei 2019

Afspraak inplannen?