Projecten

Blog- en social media onderhoud MindandBeauty.nl

influencer | blog | social media

MAB Media Project blog en social media onderhoud mindandbeauty.nl

De Beauty, Fashion, Lifestyle & Work blog www.mindandbeauty.nl wordt maandelijks door duizenden lezers bezocht. Het creëren van mooie, creatieve en authentieke content is daarbij een must. Elke maand schrijf ik diverse blogs over uiteenlopende onderwerpen, maak ik bijpassende foto’s of video’s en verspreid ik de content via social media (Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube). In mijn hoofd is alles online verbonden. Mijn onuitputbare creatieve geest draait elke dag overuren als het aankomt op content. Puur omdat ik het leuk vind!

Over MindandBeauty.nl

Mind and Beauty is een blog die ik met veel enthousiasme en liefde ben gestart in juni 2015. Ik houd mijn lezers én lezeressen graag op de hoogte van nieuwe producten op het gebied van beauty, lifestyle en fashion, maar ook schrijf ik graag over (aparte) trends, deel ik leuke DIY’s en ga ik soms volledig los over het getrouwde leven. De frequentie van mijn artikelen varieert, omdat kwaliteit voor mij belangrijker is dan kwantiteit. Ik besteed veel aandacht aan het maken van mooie foto’s en het schrijven van eerlijke en uitgebreide artikelen. De bezoekersaantallen nemen elke maand toe en ook het aantal samenwerkingsverzoeken loopt op. Iets wat ik onwijs leuk vind! In ruil voor een financiële vergoeding of een gesponsord product maak ik daardoor soms content in de vorm van artikelen of berichten op social media voor deze bedrijven. Ik sta altijd open voor (nieuwe) samenwerkingen om mijn bezoekers/volgers van toegevoegde waarde te voorzien, maar vind het daarbij wel erg belangrijk dat het onderwerp aansluit bij mijn blog en mijn doelgroep. Hierdoor kom het ook wel eens voor dat ik verzoeken afwijs. Ik heb samenwerkingen gehad met onder andere DRKS, Kneipp, T-Mobile en Esprit. 

Mij volgen? Dat kan! Ik ben actief op de volgende social mediakanalen:

Ik hoop dat je mijn blog met veel plezier leest. Mocht je vragen/opmerkingen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via amanda@mindandbeauty.nl.

Afspraak inplannen?