Over mij

MAB Media marketingbureau communicatiebureau Brielle Amanda de Bruin Wiegman

Hi daar,

Hier ben ik! Velen noemen mij een social media addict, bloggend schrijfwonder of creatieve duizendpoot, maar persoonlijk vind ik Amanda het beste. In mijn hoofd is alles verbonden met de online wereld. Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door: ik ben er heel wat uurtjes per dag actief op. Waarom? Mijn onuitputbare creatieve geest draait elke dag overuren als het aankomt op content. Van onderhoud tot het bedenken en schrijven van website- en blogteksten. Ik draai er mijn hand niet voor om! Geef mij een onderwerp en een bruisende ideeënstroom komt op gang.

Mijn blog – www.mindandbeauty.nl – over alles wat de breed geïnteresseerde vrouw van nu bezighoudt, is daar een mooi voorbeeld van. Ik ben een perfectionist. Kwaliteit gaat bij mij boven kwantiteit. Tja, er zijn ergere dingen denk ik zo. En dan nog iets: ik doe alles zelf. Van het bouwen van de WordPress-website, het maken van foto’s tot het verspreiden van de content via social media. Jep, echt zo iemand die eigenwijs genoeg is om dingen eigen te maken.

Goed, geef mij een laptop, telefoon en spiegelreflexcamera (oh, wacht, dat heb ik allemaal al!) en ik heb voldoende gereedschap om direct aan de slag te gaan. Dus, let’s get to it!

Bijzondere eigenschappen
Wijnliefhebber 100%
Social media verslaafde 100%
Lacht het hardst om eigen grappen 92%
Skills
Photoshop 86%
Fotografie 91%
Schrijven & Redigeren 95%

Wat anderen over MAB Media zeggen

UITSTEKEND
6 recensies op
Debora Hesseling
Debora Hesseling
16/12/2020
Mijn website had een opfrisbeurt nodig. Zelf had ik iets in elkaar geknutseld bij Jimdo. Ik wilde een wat professionelere uitstraling binnen de mogelijkheden van Jimdo maar heb daar zelf geen verstand van. Ik kwam bij Amanda uit en zij heeft mijn website een geweldige boost gegeven. De samenwerking met Amanda was zeer prettig. Zeker aan te bevelen!
Lees verder
Ed Noordhuizen
Ed Noordhuizen
03/03/2020
MAB Media, een heel fijn en prettig bedrijf om mee samen te werken.
Lees verder
Arjan Van Der Pot
Arjan Van Der Pot
08/08/2019
Met Amanda samenwerken brengt je bedrijf echt verder. Sinds 2 jaar doen wij diverse projecten samen met groot succes. Amanda wil ik dan ook van harte aanbevelen!
Lees verder
Saskia van Esdonk
Saskia van Esdonk
05/08/2019
Voor Readme Wayfinding in Rotterdam heeft MAB Media de social media kanalen geoptimaliseerd en ons uitgelegd hoe we deze het beste kunnen onderhouden en inzetten door middel van een training. Het werkt prettig met Amanda omdat ze duidelijk communiceert, snel reageert en volgens de afgesproken planning werkt. Amanda is absoluut een meerwaarde geweest en we zullen haar zeker weer benaderen voor iets nieuws op gebied van e-marketing.
Lees verder
Chantal Schenk
Chantal Schenk
25/07/2019
Amanda is echt geweldig! Wat een fijne samenwerking hebben wij. Amanda heeft mijn social media opgezet en vanaf het begin kan ik met al mijn vragen bij haar terecht. Amanda reageert snel wat ik als heel prettig ervaar. Hierdoor kan ik snel weer verder wanneer ik 'vast loop'. Amanda kan alles heel goed uitleggen zodat ik als leek op dit gebied het evengoed zelf kan uitvoeren. Of Amanda neemt het geheel uit handen wat mij geheel ontzorgt. Ik kan iedereen een samenwerking met Amanda aanraden. Bedankt voor alles tot nu toe Amanda!
Lees verder
Y Cml
Y Cml
02/05/2019
Mabmedia heeft ons geholpen met het totale plaatje van het ontwerpen van een logo, het uitkiezen van een naam, schrijven van teksten en de website op te richten volgens de seo eisen. Mabmedia was ook verantwoordelijk voor de design van onze website, Amanda heeft mooi werk geleverd wat betreft het creeeren van onze website ze heeft niet alleen op de design gelet maar seo was een belangrijk punt wat steeds een belangrijke rol speelde. Gehele website ziet er strak en netjes uit, en we zijn hier heel erg tevreden mee. Waar ik ook zeer tevreden over ben is dat amanda veel initiatief toont, ze heeft ons verrast met verschillende ideeen die nu in onze website worden toegepast. We hebben een hele fijne samenwerking gehad met mabmedia en ik zou het iedereen aanraden. Amanda is iemand die goed luisterd naar wat er gevraagd wordt, ze is altijd bereikbaar, komt deadlines goed na en staat altijd open voor eventuele veranderingen in de website ondanks de strakke planning. Mabmedia bedankt voor de website, we zijn er zeer tevreden mee en we kijken uit naar onze samenwerking voor toekomstige projecten.
Lees verder

Volg MAB Media op Instagram

Afspraak inplannen?