Over mij

MAB Media marketingbureau communicatiebureau Brielle Amanda de Bruin Wiegman

Hi daar,

Hier ben ik! Velen noemen mij een social media addict, bloggend schrijfwonder of creatieve duizendpoot, maar persoonlijk vind ik Amanda het beste. In mijn hoofd is alles verbonden met de online wereld. Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door: ik ben er heel wat uurtjes per dag actief op. Waarom? Mijn onuitputbare creatieve geest draait elke dag overuren als het aankomt op content. Van onderhoud tot het bedenken en schrijven van website- en blogteksten. Ik draai er mijn hand niet voor om! Geef mij een onderwerp en een bruisende ideeënstroom komt op gang.

Mijn blog – www.mindandbeauty.nl – over alles wat de breed geïnteresseerde vrouw van nu bezighoudt, is daar een mooi voorbeeld van. Ik ben een perfectionist. Kwaliteit gaat bij mij boven kwantiteit. Tja, er zijn ergere dingen denk ik zo. En dan nog iets: ik doe alles zelf. Van het bouwen van de WordPress-website, het maken van foto’s tot het verspreiden van de content via social media. Jep, echt zo iemand die eigenwijs genoeg is om dingen eigen te maken.

Goed, geef mij een laptop, telefoon en spiegelreflexcamera (oh, wacht, dat heb ik allemaal al!) en ik heb voldoende gereedschap om direct aan de slag te gaan. Dus, let’s get to it!

Bijzondere eigenschappen
Wijnliefhebber 100%
Social media verslaafde 100%
Lacht het hardst om eigen grappen 92%
Skills
Photoshop 86%
Fotografie 91%
Schrijven & Redigeren 95%

Wat anderen over MAB Media zeggen

Volg MAB Media op Instagram

Afspraak inplannen?